Welkom op de website van Twister

Twister is een kantoorvak-, boek-en speelgoedhandel in Amstelveen, gevestigd in winkelcentrum Westwijk.

Wij staan bekend om onze service, persoonlijke aandacht en exclusieve assortiment met veel bekende merken.

Online ziet u slechts een fractie van het uitgebreide en brede assortiment in de winkel.

Wij helpen u graag op weg met het vinden van een passend boek, een apart cadeau of een leerzaam product voor uw kinderen.

 

HABA

Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen.

Ga naar pagina

Schleich

Schleich staat bekend om zijn prachtige realistische uitvoering van allerlei dieren en andere speelfiguren. Van wilde dieren tot boerderijbeestjes, van vogels tot pooldieren, allemaal in de prachtige kwaliteit van Schleich!

Ga naar pagina

LEGO

LEGO is het meest bekende bouw- en constructiespeelgoed ter wereld. Laat je verrassen door het enorme aanbod LEGO in allerlei verschillende thema’s en bouwniveaus

Ga naar pagina

TOPModel by Depesche

Ontdek met de TOPModels hoe belangrijk je beste vriendinnen zijn. Ze leven in een wereld vol vriendschap en fashion en nemen jou graag mee in hun leven

Ga naar pagina

SES

Heb je ook zoveel zin om iets creatiefs te doen? Dat komt goed uit. Bij SES hebben alles wat je nodig hebt om te kleuren, schilderen, kleien en knutselen.

Ga naar pagina

DJECO

Djeco maakt o.a. prachtige kwaliteitspuzzels met grote stukken in mooie geschenkboxen, educatieve spelletjes waarbij allerlei vaardigheden zoals taal en observatievermogen kan worden bevorderd.

Ga naar pagina

Wij hebben ook een ruim assortiment van de volgende merken.