Welkom op de website van Twister

You're welcome in our store

PostNL

You are welcome to collect and deliver postal parcels and registered postage. bulk mail, business mail and other PostNL transactions and RDW transactions during the store’s opening hours.

You can also contact us for the delivery of funeral mail. This must be submitted no later than 5:00 pm.

Volg ons ook op Facebook

Twister post meerdere keren in de week aanbiedingen op haar Facebookpagina; maar ook speciaal samengestelde pakketten die we voor u met zorg hebben samengesteld, nieuwe artikelen in het assortiment, de nieuwste binnengekomen boeken of aankondigingen van verschijningsdata en natuurlijk springen met leuke cadeau-suggesties in op actuele feestdagen. Like onze Facebookpagina en u bent snel op de hoogte.

En vergeet onze uitgebreide selectie van Schleich niet

HABA

Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen.

Schleich

Schleich staat bekend om zijn prachtige realistische uitvoering van allerlei dieren en andere speelfiguren. Van wilde dieren tot boerderijbeestjes, van vogels tot pooldieren, allemaal in de prachtige kwaliteit van Schleich!

LEGO

LEGO is het meest bekende bouw- en constructiespeelgoed ter wereld. Laat je verrassen door het enorme aanbod LEGO in allerlei verschillende thema’s en bouwniveaus

TOPModel by Depesche

Ontdek met de TOPModels hoe belangrijk je beste vriendinnen zijn. Ze leven in een wereld vol vriendschap en fashion en nemen jou graag mee in hun leven

SES

Heb je ook zoveel zin om iets creatiefs te doen? Dat komt goed uit. Bij SES hebben alles wat je nodig hebt om te kleuren, schilderen, kleien en knutselen.

DJECO

Djeco maakt o.a. prachtige kwaliteitspuzzels met grote stukken in mooie geschenkboxen, educatieve spelletjes waarbij allerlei vaardigheden zoals taal en observatievermogen kan worden bevorderd.

Smart Games

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. We hebben houten of plastic versies, en onze spellen zijn beschikbaar in travel, compact & classic edities.

Wij hebben ook een ruim assortiment van de volgende merken.